Luchthaven Taxi

Luchthaven taxi nodig? U kunt op City Driver een beroep doen om u naar een willekeurige luchthaven in Nederland of Europa te brengen. City Driver is gespecialiseerd in luchthaven vervoer naar elk vliegveld. Of u nu in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Keulen of Parijs, Barcelona moet zijn. City Driver garandeert u een luxueuze, veilige, stipte en discrete rit.

Uiteraard kunnen wij u ook weer ophalen en terugbrengen naar uw bestemming. U bent verzekerd van een privérit naar de luchthaven: wij vervoeren u niet in combinatie met andere personen. Onze wagens worden exclusief ingepland voor de persoon die hem heeft besteld. Om gebruik te maken van onze luchthaven taxi service vragen wij u om minimaal 72 uur van te voren te reserveren. Zo weet u zeker dat uw taxi op het juiste adres en tijdstip voor u klaar staat.

Maar onze service gaat verder: koffers naar de auto brengen, een paraplu klaar hebben als het regent en de check van uw vluchtnummer samen controleren. Wij streven er altijd naar om u zorgeloos naar uw bestemming te laten vertrekken. Voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend en een onderdeel van onze complete service.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.