Luchthaven Taxi

Luchthaven taxi service

Luchthaven taxi nodig? U kunt op City Driver een beroep doen om u naar een willekeurige luchthaven in Nederland of Europa te brengen. City Driver is gespecialiseerd in luchthaven vervoer naar elk vliegveld. Of u nu in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Keulen of Parijs, Barcelona moet zijn. City Driver garandeert u een luxueuze, veilige, stipte en discrete rit.

Uiteraard kunnen wij u ook weer ophalen en terugbrengen naar uw bestemming. U bent verzekerd van een privérit naar de luchthaven: wij vervoeren u niet in combinatie met andere personen. Onze wagens worden exclusief ingepland voor de persoon die hem heeft besteld. Om gebruik te maken van onze luchthaven taxi service vragen wij u om minimaal 24 uur van te voren te reserveren. Zo weet u zeker dat uw taxi op het juiste adres en tijdstip voor u klaar staat.

Maar onze service gaat verder: koffers naar de auto brengen, een paraplu klaar hebben als het regent en de check van uw vluchtnummer samen controleren. Wij streven er altijd naar om u zorgeloos naar uw bestemming te laten vertrekken. Voor ons zijn dit soort details vanzelfsprekend en een onderdeel van onze complete service.

Van Den Helder naar Schiphol luchthaven rekenen wij slechts € 175.
Wilt u de prijzen weten naar andere luchthavens?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.